KRIM XGene – Penjagaan Memantapkan Alat Sulit Lelaki HOT!!!

31 07 2009
iklan1
RM69.90
TAK SEMUA EXTRAK TONGKAT ALI BERFUNGSI SEDEMIKIAN! KRIM NI BUKAN KRIM TONGKAT ALI SEBARANGAN. IA SUATU FORMULATION DAN DIRUMUS SECARA TELITI DAN MENJALANI UJIAN KLINIKAL. PEMANTAPAN MULA BERLAKU DALAM SEMINGGU DAN TERUS BERKEKALAN SEPANJANG PENGGUNAANNYA. IBARAT SECARWAN KOPI YANG DAPAT MENYEGARKAN MINDA, XGENE DAPAT MENYEGARKAN ANGGOTA PENTING LELAKI.
INSHA-ALLAH.

– PROFESSOR EMERITUS DR.MOHD ISMAIL BIN MOHD TAMBI. PAKAR SAKIT TUAN(ANDROLOGIS)


Soalan mengenai XGene

Adakah boleh XGene digunakan sebelum bersama pasangan?
Boleh.
Bagi mendapatkan kesan yang optima (terbaik), XGene hendaklah digunakan 2 kali sehari. Sebaiknya, krim XGene ini disapu selepas mandi ketika zakar dalam keadaan relaks.

Kesan pada zakar dapat dilihat antara 3 – 7 hari dan kesannya berbeza mengikut individu (jika pengguna menggunakanya secara berterusan setiap hari).

Adakah jadi masalah kalau diurut dari pangkal ke kepala / dalam keadaan tegang?
Tiada masalah..cuma bukan diurut..tapi dibelai..zakar diberi tekanan lembut sahaja..bukan urutan kerana boleh merosakan saraf dan pembuluh darah disamping memberikan parut kepada salur darah Cuma dlm keadaan tegang banyak kena sapu..abis cepat laa krim..

Adakah XGene selamat untuk dimakan atau termakan (oral)?
Ya. XGene mengandungi bahan yang selamat untuk digunakan. Ujian makmal Pusat Racun Negara, USM mengesahkan XGene bebas dari bahan beracun atau yabg memudaratkan anggota badan.

Adakah XGene membantu zakar untuk memBESAR, meMANJANG dan TAHAN lebih lama?
Ya, boleh. Kesannya berbeza mengikut individu. Ini telah pun dibuktikan melalui kajian klinikal yang dilakukan Dr Ismail Tambi, Pakar Sakit Tuan.

XGENE merupakan krim yang dirumuskan untuk membaiki pembuluh darah dan otot zakar agar aliran darah berjalan lancar..Apabila darah berjalan dengan lancar..otot zakar akan mengembang dan kuat secara semula jadi.

Daya tahan otot zakar juga akan meningkat dan menjadikan zakar boleh bertahan lebih lama.

Adakah sebarang kesan sampingan jika menggunakan XGene?
Tiada kesan sampingan. Ujian klinikal yang dijalankan mendapati tiada kesan sampingan kepada pengguna XGene.

XGENE merupakan krim yang dirumuskan untuk membaiki pembuluh darah dan otot zakar agar aliran darah berjalan lancar.. Apabila darah berjalan dengan lancar..otot zakar akan mengembang dan kuat secara semula jadi.

Daya Tahan otot Zakar juga akan meningkat dan menjadikan zakar boleh bertahan lebih lama.

Kebaikan lain adalah penambahan penghasilan sperma dimana kesan langsung apabila aliran darah dan otot zakar kembali segar dan sihat

Ramuan dan kajian dari Dr Ismail Tambi sendiri..Pakar Sakit Tuan, bukan dari bomoh atau pawang mahupun tukang urut. Produk ini Terbukti  secara Klinikal..

Sebab Faktor pemakanan dan gaya hidup kini menyebabkan ramai yang tidak sedar mereka mengalami masalah ereksi.

Disahkan halal jakim dan diluluskan oleh KKM

Apakah bahan di dalam XGene?

Bahan utama krim sapuan XGENE:

1. Sweet Almold Oil (Prunus Amygdalus Dulcis) – Minyak ini mesra pada kulit dan mudah diserap. Kandungan asid lemak essential melindungi kulit dari kekeringan dan membuat kulit lembut, halus serta berdaya tahan.

2. Minyak Zaitun atau Olive Oil (Olea Europaea) – Mengandungi asid kemak tidak tepu iaitu Oleic asid yang diperkayakan dengan vitamin E. Mengembalikan kelembapan dan menyegarkan kulit.

3. Ekstrak buah Citrus Grandis (Grapefruit) – Buah ini diperkayakan dengan kompoun bioaktif yang boleh berfungsi sebagai agen chemo pencegah kanser. Ia mengandungi bahan anti-mikrobial yang berupaya mengatasi masalah kulit seperti jerawat.

4. Grape Seed Oil (Vitis Vinifera) – Mengandungi bahan anti-oksidan. Ia juga menstabilkan kolagen dan elastin pada kulit.

5. Tongkat Aki (Eurycoma Longifolia Jack) – Mengandungi bahan aktif yang meransang penghasilan Testosteron untuk membantu penghasilan  sperma. Membantu mengkuatkan otot dan melancarkan salur darah.

TESTIMONI

IMG-20140704-WA0029 IMG-20140704-WA0040 IMG-20140705-WA0009 IMG-20140904-WA0060 IMG-20140904-WA0061 IMG-20140929-WA0062

SMS/Whatsapp 0127462170 untuk tempahan

Advertisements

Actions

Information
%d bloggers like this: